Co média v týdnu 12/2018 dala

Pomyslnou cenu za nejzajímavější titulní stranu získal po třetí v řadě Týdeník Echo. Jejich znázornění současné kauzy otrávení bývalého agenta ruské rozvědky GRU Sergeje Skripala zaujalo stejně jako jejich další titulky v posledních dvou týdnech. Redakce týdeníku tento konflikt dokonce přirovnala ke Studené válce. 

Jedinou ženou na titulních stranách je v tomto týdnu Adriana Krnáčová jako Marilyn Monroe. Reflex tak upozorňuje na rozhovor s ní a také na „vtip roku“, čímž označil její touhu stát se opět primátorkou Prahy. „Prahu nedáme! To ji radši zbouráme…“ hlásá časopis. Časopisy se zřejmě rozhodly předpovídat katastrofické scénáře.

Ostatní titulní strany se nesou ve znamení mužů. Týdeník Euro přirovnává zakladatele kosmické společnosti SpaceX k marťanovi a Respekt se pyšní podobiznou herce Vin Diesela a tématem změny českého trhu s auty po zavedení německých zákazů. Tři hrdinní veteráni z druhé světové války se objevili na první straně Týdnu a Instinkt „mužský týden“ zakončuje rozhovorem s charismatickým hercem Sašou Rašilovem.

Týdeník Marketing a Media pak upoutal zobrazením složité cesty ke spokojenému zákazníkovi.

Přidat komentář